"Ощадбанк" сказав, куди йде з Донецька та Луганська

Субота, 22 листопада 2014, 13:11

АТ "Ощадбанк" переводить свої філії з Донецька та Луганська до Краматорська та Сєвєродонецька.

Про це у Фейсбук повідомив глава правління "Ощадбанку"  Андрій Пишний.

За його словами, разом з тим банк посилить роботу у прифронтових містах Донбасу, які контролюються українською державою. 

Фото з Фейсбук Андрія Пишного

Як відомо, президент Петро Порошенко підписав указ, яким вводить у дію рішення РНБО від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях".

Реклама:

Нацбанку має у місячний строк заходів щодо припинення обслуговування банками рахунків, відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях у районі проведення АТО.

Із 7 серпня НБУ зобов'язав банки України повністю припинити здійснення всіх видів фінансових операцій у населених пунктах, які не контролюються українською владою. На окупованих територіях продовжував працювати лише державний "Ощадбанк" за обмеженим спектром операцій.

Окрім того Кабмін прийняв постанову про припинення "пенсійного туризму". До 1 грудня, всі, хто хоче отримувати пенсію, повинні виїхати на контрольовану Україною територію.

До переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, внесені: Донецьк, Горлівка, Єнакієве, Макіївка, Харцизьк, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Красний Луч, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов і Первомайськ.

Українська правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!