Міноборони купило вугілля у донеччанина майже на 3 мільйони

Субота, 22 листопада 2014, 12:34

Квартирно-експлуатаційний відділ м. Запоріжжя Міноборони України за результатами тендеру замовив 6 листопада ТОВ "Гуд діл" вугілля на 2,78 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші.Запоріжжя" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Фірма має протягом двох місяців поставити 1,4 тистонн кам’яного вугілля марки АС 6-13 за ціною 1,992 тис гривні за тонну.

"Гуд діл" належить донеччанину Шитілову Євгену Миколайовичу. Його повний тезка з Донецька балотувався в 2006 році до парламенту за списками Партії пенсіонерів України як заступник директора СТ "Універсал Дон".

Реклама:

Фірма отримала підрядів на постачання палива на майже 39 мільйонів гривень. Всі виключно в цьому році та в системі квартирно-експлуатаційних відділів Міноборони.

За відхилення дешевшої на 0,7 мільйона гривень пропозиції ТОВ "Укртехпостачання" через подачу кількох не завірених довідок, конкуренцію переможцю торгів склало ТОВ "Нафтоперспектива".

"Нафтоперспектива" зареєстрована на початку квітня цього року в м. Васильків Київської області на Володимира Абрамова, котрий мешкає в Києві і за даними журналістів ТВі раніше працював міліціонером, а нині на пенсії.

На вищезгаданого Абрамова також було записано ТОВ "Промтехснаб-2010", яке у вересні 2010 року стало переможцем ряду паливних тендерів Міноборони на суму 275,85 млн грн і після того у держзакупівлях участі вже не брало.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!