"Бориспіль" може продати авто Sky Taxi

П'ятниця, 21 листопада 2014, 18:46

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" не виключає можливості продажу автомобілів, які раніше були задіяні в сервісі Sky Taxi.

Про це повідомив генеральний директор аеропорту Євген Дихне, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, 25 листопада відбудеться засідання робочої групи з питання розвитку перевезень таксі в аеропорту, де буде визначатися подальша стратегія забезпечення таких перевезень.

"Ми в рамках високих критеріїв максимально відкриваємо ринок для цих перевезень і будемо з боку аеропорту вести їх диспетчеризацію", - сказав він.

Реклама:

Дихне зазначив, що надання послуг таксі в аеропорті не буде обов'язково прив'язане до використання автомобілів Sky Taxi.

"Ми будемо вирішувати, на яких умовах їх використовувати - продавати або здавати в оренду", - сказав гендиректор.

Як повідомлялося, ДМА "Бориспіль" знову оголосив про намір передати в оренду 50 автомобілів Hyundai Sonata 2012 року випуску, які раніше були задіяні в службі Sky Taxi.

Міністерство інфраструктури наприкінці квітня припинило діяльність Sky Taxi через збитковість.

Пізніше "Бориспіль" оголосив конкурс на право укладення договору оренди індивідуально визначеного майна - 60 автомобілів Sky Taxi, однак, конкурс, запланований на 1 липня 2014 року, не відбувся через недостатню підготовленість потенційних учасників.

Проект Sky Taxi в аеропорту "Бориспіль" стартувала 26 грудня 2011 року. Парк Sky Taxi укомплектований 110 автомобілями Hyundai Sonata, які мають характерний логотип.

Машини оснащені системами кондиціонування, подушками безпеки і багажним відділенням. Крім цього, в кожному салоні передбачені дитячі крісла.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: