"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Американські інвестори зацікавлені у співпраці з Україною ®

П'ятниця, 21 листопада 2014, 12:46

Незважаючи на важку ситуацію в Україні, 12-14 листопада 2014 року у м.Нью-Йорк, США, A7 CAPITAL організували IV Міжнародну конференцію "Інвестиції в Україну".

 

Ця подія стала першим заходом після парламентських виборів в Україні на тему інвестицій та третьою у серії заходів цього року після Лондону та Франкфурту.

Дмитро Шимків, Заступник голови Адміністрації Президента України, по скайп-зв’язку відмітив, що порядок денний реформ для Україні – це досить комплексний набір реформ, що складається з трьох напрямків: 1) стратегічний з горизонтом до 6 років; 2) операційний з горизонтом до 3 років; та 3) тактичний до кінця цього року та наступний рік.

Юрій Сергеєв, Постійний представник України при ООН, зазначив, що проведення такого форуму для України є дуже актуальним. Для досягнення  економічного успіху України потрібна м’яка влада та м’яка сила, а також інвестиції у певні галузі.

Реклама:

Марія Барабаш, Керуючий партнер A7 CAPITAL, зазначила, що в першу чергу інвесторів цікавить агромектор, ІТ-сектор, ринок споживчих товарів, але саме з 2014 року великий інтерес отримала галузь енергетики, а також ми отримали запит від американської енергетичної компанії, яка планує вийти на ринок СЕС в Україні.

Олександр Смірнов, Генеральний директор Холдингу ПОРТІНВЕСТ, відмітив, що на конференції черговий раз пролунало, що інвестиції прямують лише в ті держави, які створили для цього прозорі та захищені законодавством умови.

Мирон Рабій, Партнер МЮФ Dentons, зауважив, що наразі Україна як ніколи потребує значних інвестицій із Заходу, які неможливі без проведення реформ. Однак, слід зауважити, що чимало істотних реформ вже відбулося (рівень корупції значно знизився, корумпованих політиків усувають від влади, спрощуються механізми ведення бізнесу).

Серед компаній, що були присутні на заході Barclays, J.P.Morgan, Barclays, Nomura, Lazard Asset Management, Карпатигаз, USoft HTI, Willis Insurance Brokers, AIM Group, AIAC Investment Group, Forbes USA, Planet Money, Institutional Investor та інші.

Партнери заходу: Європейський Банк Реконструкції та Розвитку, Dentons, Холдинг ПОРТІНВЕСТ, Miratech та Міжнародні Авіалінії України. Серед медіа-партнерів заходу: Еспресо.TV, Економічна правда, Інтерфакс-Україна, KyivPost, Апостроф, Fixygen, Commercial Property, Financial Director, Ukrainian Journal of Business Law, Obozrevatel.com, Platfor.ma, Нафта&Газ, InVenture.

Захід відбувся за підтримки Нью-Йоркської Асоціації Аналітиків Цінних Паперів (NYSSA), Американської торгівельної палати в Україні, Ukrainian Retail Association, Центру транспортних стратегій, Української асоціації інвестиційного бізнесу, Києво-Могилянської Бізнес Школи та Київської Школи Економіки.

Для тих, хто не зміг відвідати форум за даним посиланням доступна повна онлайн-трансляція заходу (з українським перекладом).

Для додаткової інформації, будь ласка, відвідайте: www.InvestUkraine-US.com

ДОВІДКА:

Інвестиційна компанія A7 CAPITAL була заснована у 2010 році та спеціалізується на залученні фінансування для українських компаній в сфері енергетики, агросектору, ІТ, фармацевтичної галузі та інфраструктури. Компанія має офіси у Києві, Львові та Нью-Йорку. A7 CAPITAL є частиною A7 GROUP, до складу якої входить компанія з організації бізнес-заходів на вищому рівні A7 CONFERENCES. Для додаткової інформації, будь ласка, відвідайте: www.a7-group.com

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: