Укрпошта частково відновила роботу на Донбасі

Четвер, 23 жовтня 2014, 17:50

Укрпошта поступово відновлює роботу відділень поштового зв'язку на території Донецької та Луганської областей з урахуванням розвитку ситуації в східному регіоні.

Про це йдеться у повідомленні відомства.

У Донецькій області послуги поштового зв’язку надаються в Артемівському (крім населеного пункту Комуна), Великоновосілківському, Волноваському, Володарському, Добропільському, Красноармійському, Костянтинівському, Краснолиманському, Мар’їнському, Олександрівському, Першотравневому і Слов’янському районах,

у містах Артемівськ; Вугледар, Дзержинськ, Димитров, Добропілля, Дружківка, Краматорськ, Красний Лиман, Красноармійськ, Костянтинівка, Маріуполь, Новогродівка, Селидове, Слов’янськ та населених пунктах, підпорядкованих цим міським радам.

Реклама:

Частково забезпечується надання поштових послуг в Амвросіївському районі та у Донецьку, Горлівці, Дебальцевому, Єнакієвому, Макіївці та у відділеннях Сніжне; Торез і Торез 7.

На Донеччині не надаються поштові послуги у населеному пункті Комуна Артемівського району, Новоазовському, Старобешівському, Шахтарському, Ясинуватському і Тельманівському районах, містах Докучаєвськ; Жданівка; Кіровське; Харцизьк, Ясинувата та населених пунктах, підпорядкованих цим міським радам.

У Луганській області Укрпошта працює у Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Марківському,Міловському, Новоайдарському, Новопсковському, Сватівському, Старобільському, Троїцькому районах, у містах Лисичанськ, Рубіжне, Сєверодонецьк і населених пунктах, підпорядкованих цим міським радам.

Не надаються поштові послуги в Антрацитівському, Краснодонському, Лутугинському, Свердловському, Слов’яносербському, Станично-Луганському, Перевальському, Попаснянському районах і містах Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Луганськ, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханівта населених пунктах, підпорядкованих цим міським радам.

Також Укрпошта не приймає поштові відправлення з позначкою "Післяплата" з/до населених пунктів Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою. До інших населених пунктів з/до Донецької та Луганської областей пересилання поштових відправлень з познакою "Післяплата" здійснюється у звичайному режимі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!