"Київенерго" Ахметова впроваджує новий сервіс для киян - "підкажу як економити"

Четвер, 23 жовтня 2014, 11:31

З листопада "Київенерго" запропонує клієнтам нову послугу - енергетичний аудит будівель.

Про це йдеться повідомленні на сайті компанії.

"Сервіс є реакцією компанії "Київенерго" на зростаючу потребу українців у енергозбереженні, яка викликана гострим дефіцитом енергоресурсів напередодні опалювального сезону, а також новими тарифами від національного регулятора", - зазначає компанія.

В "Київенерго" також наголошують, що енергоаудит допоможе у вирішенні завдання з економії енергії та збереження комфортних умов у приміщенні.

Реклама:

"Придбання послуги дозволить визначити рівень поточного споживання енергоресурсів, а також передбачає розробку комплексу енергозберігаючих заходів. Від їх впровадження буде досягнута значна економія споживання теплової та електричної енергії, і, як результат, суттєве зменшення витрат на оплату електрики, гарячої води та опалення", - запевняють в компанії.

Комплексна послуга включає: візуальне та інструментальне обстеження будівлі, на підставі якого складається звіт з оцінкою потенціалу економії та рекомендаціями щодо реалізації енергозберігаючих заходів, розробляється або оновлюється енергетичний паспорт будівлі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: