У Києвi стартував опалювальний сезон

Вівторок, 21 жовтня 2014, 11:09

У Києвi мiська влада розпочала постачання тепла на об'єкти соцiальної iнфраструктури.

Про це повiдомляє прес-служба мiської державної адмiнiстрацiї з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону, повiдомляє прес-служба мiської державної адмiнiстрацiї з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

"Через погiршення погодних умов та значне зниження середньодобової температури в столицi ухвалено рiшення про початок опалювального сезону в Києвi. У столицi вже розпочато пiдключення до теплопостачання примiщень лiкарень, дитсадкiв i шкiл", - повiдомив Пантелеєв.

Реклама:

За його словами, мер пiдписав розпорядження про теплопостачання на об'єкти соцiальної iнфраструктури 17 жовтня.

"Найближчим часом Київський мiський голова Вiталiй Кличко пiдпише вiдповiдне розпорядження, яке стосується житлових будинкiв", - заявив вiн.

Заступник голови КМДА також розповiв, що акти готовностi до роботи в осiнньо-зимовий перiод на сьогоднi отримали всi житловi будинки, а також усi об'єкти соцiальної iнфраструктури, що перебувають у комунальнiй власностi.

Комунальнi служби провели вiдповiднi органiзацiйнi й технiчнi заходи, зокрема, профiлактичний ремонт i випробування будинкових комунiкацiй, а також роботи з утеплення.

У Києвi до роботи в осiнньо-зимовий перiод на 2014-2015 роки на 100% пiдготовлено соцiальнi об'єкти: 511 шкiл, 493 дитячих дошкiльних закладiв, 153 медичних заклади.

На сьогоднi пiдготовлено 267 котельних, замiнено шiсть котлiв, капiтально вiдремонтовано 27 котлiв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!