"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Одеський НПЗ просить розібратися "з незаконним переміщенням палива" із заводу

Понеділок, 20 жовтня 2014, 20:50

Трудовий колектив Одеського нафтопереробного заводу заявляє про незаконні спроби правоохоронців  перемістити нафтопродукти заводу на зберігання третім особам.

Про це йдеться у відкритому листі трудового колективу Одеського НПЗ до вищого керівництва країни, повідомляють Українські новини.

"У жовтні правоохоронні органи почали проявляти активні дії, спрямовані на переміщення нафтопродуктів на зберігання третім особам, які пов'язані з одним гравцем на ринку нафтопродуктів, який намагається його монополізувати... Просимо вас взяти ситуацію з нашим підприємством на особистий контроль і забезпечити не тільки об'єктивне розслідування, але й дотримання всіх прав і законних інтересів Одеського НПЗ", - сказано в ньому.

Колектив просить керівництво країни посприяти припиненню, на їхню думку, незаконних дій щодо підприємства, зокрема, мова йде про нібито замінування заводу й допуск на об'єкт невідомих осіб для виміру кількості і якості нафтопродуктів.

Реклама:

Як відомо, у лютому міліція почала розслідування за фактом наявності контрабандних нафтопродуктів на Одеському НПЗ, що належить бізнесменові й власникові групи компаній СЄПЕК Сергію Курченку.

У березні міліція заарештувала близько 60 тис. тонн палива на суму близько 70 млн доларів на Одеському НПЗ.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: