"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ЧАЕС виділила 87 мільйонів на демонтажні роботи

Понеділок, 20 жовтня 2014, 13:57

ДСП "Чорнобильський спецкомбінат" за результатами тендерів уклало низку угод на демонтажні роботи загальною вартістю 86,88 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, загалом повинні демонтувати, відсортувати й дезактивувати 25 010 т будівельних та металевих фрагментів конструкцій. Після дезактивації металобрухт мають передати спецкомбінату, а радіоактивно забруднені матеріали - на захоронення. Територію повинні вичистити до стану, сприятливого для самовідновлення природи.

Більша частина робіт триватиме до кінця 2018 року, пише видання.

Реклама:

Основну частину суми, виділеної на ці роботи, отримає запорізьке ТОВ "Юкотех". Воно освоїть 61,38 мільйона гривень.

Фірму заснував у березні 2012 року Сергій Вовк, наразі компанія переписана на Інну Зоренко, незмінним директором лишається Вадим Насонов. Фірма має 30 тисяч гривень статутного капіталу, основний вид діяльності - посередництво в торгівлі обладнанням.

Єдиний виграний до цього часу тендер - постачання запчастин для "Дніпроенерго" за 298 тисяч гривень.

Ще 25,5 млн грн. дісталося ПП "Будстар-плюс". Компанія заснована у 2003 році, має 100 гривень статутного капіталу й тендерів раніше не вигравала. Власником фірми є Олександр Демченко, очолює компанію Ярослав Вовк.

На всіх тендерах "Юкотех" і "Будстар-плюс" були єдиними конкурентами одне в одного, більше жодна фірма на торги не подавалася.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: