Morgan Stanley подвоїв прибуток

Неділя, 19 жовтня 2014, 14:33

Обсяг чистого прибутку американського банку Morgan Stanley подвоївся в третьому кварталі поточного року, що обумовлено зростанням доходів від операцій з акціями та бондами.

Про це пише "Вести.ru".

Чистий прибуток в минулому кварталі становив 1,72 млрд доларів, або 0,84 долара у розрахунку на акцію, у порівнянні з 889 млн доларів, або 0,45 долара на акцію, за аналогічний період минулого року, йдеться в прес-релізі банку.

Виручка Morgan Stanley в липні-вересні без урахування переоцінки справедливої ​​вартості довгострокових і короткострокових запозичень становила 8,7 млрд доларів проти 8,1 млрд доларів в 2013 році. Консенсус-прогноз економістів FactSet Research для цього показника становив 8,17 млрд доларів.

Реклама:

Виручка Morgan Stanley від операцій з акціями в третьому кварталі становила 1,8 млрд доларів проти 1,7 млрд доларів в 2013 році.

Операції з активами з фіксованим доходом принесли банку виручку в розмірі 997 млн ​​доларів порівнянні з 835 млн доларів роком раніше. Виручка банку в секторі управління статками становила 3,8 млрд доларів, обсяг клієнтських активів на кінець третього кварталу перевищив 2 трлн доларів.

Виручка в сфері управління інвестиціями скоротилася до 655 млн доларів з 828 млн доларів роком раніше, зокрема через зниження інвестиційного доходу.

Обсяг активів під управлінням банку на 30 вересня становив 398 млрд доларів, чистий приплив коштів в минулому кварталі досяг 7,6 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: