"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Агрохолдинг Бахматюка хоче викупити свої єврооблігації на ринку

Середа, 1 жовтня 2014, 18:54

Агрохолдинг "Авангард" за підсумками зборів акціонерів, які пройшли 30 вересня, оголосив у середу про намір викупити свої єврооблігації на ринку.

Про це йдеться в біржовому повідомленні агрохолдингу на Лондонській фондовій біржі в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Терміни і розмір викупу будуть розкриті окремо в належний час", - зазначено в повідомленні.

Avangardco Investments Public Limited, холдингова компанія "Авангарду", в кінці жовтня 2010 року розмістила дебютні єврооблігації на 200 млн доларів за ціною 98,093% номіналу з прибутковістю до погашення 10,5% річних і терміном обігу до 29 жовтня 2015 року.

Реклама:

Лід-менеджерами випуску виступили JPMorgan Securities Ltd і TD Investment Limited.

Відсоткова ставка на всі купонні періоди встановлена ​​на рівні 10% річних. Виплата відсотків здійснюється раз на півроку - 29 квітня та 29 жовтня.

"Авангард" - вертикально інтегрований холдинг, що спеціалізується на виробництві яєць і яєчних продуктів, є найбільшим гравцем на українському ринку.

Його чистий прибуток у січні-червні 2014 року становив 52 млн доларів, що приблизно в два рази менше, ніж у першому півріччі 2013 року, а консолідована виручка за цей період знизилася на тлі девальвації гривні на 14% - до 262,7 млн доларів.

Єврооблігації "Авангарду" на 30 вересня котирувалися за курсом 88% номіналу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: