У Коломойського обіцяють компенсувати волонтерам банківські комісії

Понеділок, 8 вересня 2014, 11:26

"ПриватБанк" компенсує волонтерам, які збирають кошти на підтримку українських воїнів та інші благодійні цілі, банківські комісії при обслуговуванні карток і рахунків, які використовуються для збору благодійних коштів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Приватбанку".

Також великі волонтерські організації, які щомісяця оперують бюджетом понад 100 тис грн на місяць, отримають в "ПриватБанку" безкоштовне персональне VIP-обслуговування, щоб їх діяльність була максимально ефективною.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, для відшкодування комісій за перерахування коштів волонтерам потрібно будь-яким зручним способом подати заявку в банк на сайті pb.ua/sos, після цього протягом двох-трьох днів ПриватБанк поверне на карту всі комісії, нараховані за переказ коштів на карту.

Реклама:

"Комісії за переказ коштів на карту, поповнення карт в терміналах самообслуговування і через Приват24 найнижчі в Україні, тому наші карти так популярні у волонтерів та благодійних організації", - відзначає прес-служба "ПриватБанку".

Сьогодні ми вирішили повністю відмовитися від стягування комісій по благодійним картам. Якщо ви перераховуєте благодійні кошти на підтримку нашої армії, допомогу воїнам або біженцям, на інші добрі справи, скасування комісій стане додатковою підтримкою волонтерам".

Комісії, нараховані банком при перекладі благодійних коштів на карти волонтерів, банк поверне на картки протягом 2-3 днів після отримання заявки і надалі регулярно повертати комісії щотижня.

Комісії по картах, на які надходять благодійні збори на підтримку українських воїнів і проведення АТО, повертатимуться волонтерам починаючи з 18 березня 2014 року. Для всіх інших благодійних проектів банк компенсує нараховані комісії з 1 липня 2014 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!