"Укравтодор" за 2,5 мільйона дізнається, як ремонтувати дороги без дефектів

Четвер, 4 вересня 2014, 09:39

Державне агентство автомобільних доріг України 29 серпня уклало угоди на виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт на суму 14,33 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, більшість замовлень дісталося держпідприємствам, а також університетам.

Найдорожчим, вартістю 2,45 млн гривень, стане дослідження впливу якості виконання дорожніх робіт на забезпечення функціонування мережі автомобільних доріг та розробка пропозиції щодо проведення заходів для попередження виникнення дефектів дорожніх конструкцій та штучних споруд.

Реклама:

"На основі натурних випробувань та лабораторних досліджень провести багатокритеріальний аналіз якості виконання робіт на об’єктах будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг і штучних споруд", - йдеться у техзавданні.

"Враховуючи результати досліджень та багаторічний досвід, підготувати звіт, в якому будуть викладені основні вимоги щодо проведення оперативних заходів для попередження виникнення дефектів дорожніх конструкцій та штучних споруд", - зазначається у техзавданні.

Підрядником обрано держпідприємство "Дорцентр". На виконання дослідження дано час з дня укладання договору до 31 грудня 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: