Китай зацікавився розширенням двостороннього товарообігу з Україною

Понеділок, 22 вересня 2014, 12:55

Китайська сторона підтвердила зацікавленість у розширенні двостороннього товарообігу та готовність поглиблювати співробітництво в рамках реалізації двосторонніх інвестиційних проектів.

Про це йшлося на засіданні Мінагропроду та делегації Китайської Народної Республіки, повідомляє прес-служба.

Як зазначається, під час зустрічі сторони обговорили перспективи подальшої двосторонньої співпраці у торговельно-економічній та інвестиційній сфері.

Українські спеціалісти ознайомили гостей з основними тенденціями розвитку зернової та олійно-жирової галузі України.

Реклама:

Фахівці Мінагропроду відзначили, що існуючий потенціал нашої держави дозволяє Україні і Китаю зміцнити і розширити співпрацю у сфері торговельно-економічного співробітництва.

Українська сторона також підкреслила важливість реалізації в Україні масштабних інвестиційних проектів із використанням китайського досвіду, капіталу і технологій та запропонувала ряд спільних проектів для реалізації.

Серед головних напрямків учасники робочої зустрічі виокремили ветеринарну медицину, карантин та захист рослин і грибну індустрію.

У свою чергу, китайська сторона підтвердила зацікавленість у розширенні двостороннього товарообігу та готовність поглиблювати співробітництво в рамках реалізації двосторонніх інвестиційних проектів

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!