"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Донбаське "Укренерго" затарилося на 1,6 мільйона у рідної фірми

Неділя, 21 вересня 2014, 15:52

Донбаська електроенергетична система ДП "НЕК "Укренерго" 26 серпня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ "Елміко" на закупівлю запчастин на загальну суму 1,63 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Замовлено запчастини до електричних двигунів, генераторів і трансформаторів, помп і компресорів. Загалом 296 найменувань, однак ціни на окремі деталі невідомі, оскільки файл з цими даними на "ВДЗ" по жодному з тендерів не оприлюднили.

Власником донецької фірми "Елміко" є Михайло Мордвін. З часу заснування компанії у 2006 році і до квітня 2012 року директором був Євген Горожанкін, він же у 2009-2012 роках був партнером Мордвіна по ТОВ "Реміт" ЛТД.

Реклама:

Євген Горожанкін відомий як працівник "Донецьксталі" Віктора Нусенкіса, наразі зокрема відповідальний за продаж гірсько-шахтового обладнання. За останні шість років "Елміко" виграв тендерів на 40,41 млн гривень.

Єдиним конкурентом було донецьке ТОВ "Алатир-2010" Володимира та Ірини Іванчуків. Фірма почала вигравати тендери у 2011 році, зібрала замовлень на 1,18 млн гривень, при цьому єдиними конкурентами на торгах були або "Елміко", або "Реміт".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: