Залізниця розіграла 140 мільйонів на запчастини між рідними фірмами

Вівторок, 2 вересня 2014, 10:33

ДП "Укрзалізничпостач" 22 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Інкомм" на постачання запчастин на суму 139,55 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Замовлено 5 075,40 тонн метизної продукції: болти чотирьох видів і два типи шайб. Ціни за одиницю замовленого товару на "ВДЗ" не опубліковані.

Точна вартість угоди становить 139,550 млн гривень. Це всього на 18 тисяч гривень, або 0,01% менше від очікуваної вартості закупівлі, запропонованої "Укрзалізничпостачем" - 139,569 млн гривень.

Реклама:

На участь у тендері загалом подавалися вісім компаній, з них шість були відхилені - за неповний пакет документів, невідповідне оформлення документів, деякі також за технічну невідповідність. Таким чином єдиними конкурентами лишилися "Інкомм" і ТОВ "Алеварус".

Власниками компанії "Алеварус" є ТОВ "Люксвен" та киянин Олександр Тимошенко.

Власницею та директором компанії "Інкомм" є Надія Богдан з села Трушки Білоцерківського району. Статутний фонд фірми складає 16,5 тисяч гривень.

Основним видом діяльності "Інкомм" в держреєстрі зазначені пасажирські перевезення, також у списку КВЕД є гуртова й роздрібна торгівля паливом і неспеціалізована гуртова торгівля.

Єдиний тендер, який вона вигравала за останні шість років - це постачання бензину білоцерківському тролейбусному управлінню на суму 193 тисяч гривень у 2011 році.

Директором фірми "Інкомм" у 2008-2011 роках був Павло Хлівний. Одна його компанія досі ділить офіс із "Інкомом" - це модельна агенція "Біла Лінія". Обидві фірми зареєстровані в Білій Церкві на Шолом-Алейхема 9 в офісі №2.

Цей же Хлівний з літа 2012 року є директором фірми ТОВ "Дженерал Петрол Україна". Її власниками є ті самі "Люксвен" й Олександр Тимошенко.

Окрім того, донедавна Хлівний був директором фірми зі схожою до переможця торгів назвою - ТОВ "Інвестиційно-Консалтингова Компанія "Інком".

Щонайменше до кінця 2012 року "Інком" Хлівного мав спільну адресу й спільний телефон (592-82-47) зі ще одною компанією Тимошенка - ТОВ "ТВК ДІО Пласт Україна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!