Збери "Подвійний урожай": нова депозитнаакція банку "Надра" для аграріїв ®

Понеділок, 1 вересня 2014, 14:36

Банк "Надра" пропонує своїм клієнтам – фізичним особам, задіяним в аграрній галузі, взяти участь у депозитній акції "Подвійний урожай". Стати володарем головного призу – міні-трактора, а також одного з 40 грошових сертифікатів на купівлю сільськогосподарських товарів – зможе кожен, хто розмістить депозитний вклад на півроку під підвищені процентні ставки: до 24% річних у національній валюті, 12% – у доларах США і 11% – у євро.

"Уже традиційно банк "Надра" не лише пропонує українцям одні з найбільш вигідних умов по вкладах, але і спеціально розробляє продукти, орієнтовані на конкретні категорії клієнтів, – говорить Сергій Козлов, директор по роздрібному бізнесу банку "Надра". – Зокрема, депозит "Подвійний урожай" – це не просто успішне рішення з примноження капіталу наших клієнтів, але й підтримка їх професійної діяльності. Вже упродовж декількох років наш банк активно інвестує в агропромисловий комплекс, співпрацюючи з великими сільськогосподарськими товаровиробниками України. Але тепер оцінити переваги партнерства з нами у сфері АПК зможуть не лише великі компанії, але й роздрібні клієнти".

Зазначимо, акція триватиме до 25 грудня 2014 року. Володарі сертифікатів на придбання сільгосптоварів визначатимуться щомісячно методом випадкового комп’ютерного відбору. Розіграш головного призу відбудеться взимку 2015 року.

Довідка

Реклама:

Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "Надра" (ліцензія НБУ № 21 від 21.11.2011 р.) засновано в 1993 році. Сьогодні ПАТ "КБ "Надра" – універсальний комерційний банк з числа найбільших банків України. ПАТ "КБ "Надра" – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд гривень. Регіональна мережа банку "Надра" посідає 5-е місце в Україні. Банк "Надра" входить до Group DF українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

www.nadrabank.ua

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!