"Укренерго" дало 32 мільйони на дослідження в енергетиці

Понеділок, 1 вересня 2014, 10:13

НЕК "Укренерго" уклало угоди на дослідження та розробки в галузі енергетики на суму 31,87 мільйона гривеь.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Йдеться про виконання проекту "Дослідження можливості синхронного об’єднання української і молдовської енергосистем з континентальною європейською енергосистемою ENTSO-E", а також його аудит.

Роботи виконуватимуть протягом 22 місяців. Закупівля фінансується за грантовим контрактом між Міністерством регіонального розвитку та державного управління Румунії та Мінекономіки Республіки Молдова та з власних коштів ДП "НЕК "Укренерго".

Реклама:

Вартість самого дослідження становить 31,29 млн грн. Виконавцем обрано Дочірнє підприємство "Чехпол Енерджи" ТОВ "Руміс Інвестментс Лімітед", що зареєстроване на однойменну кіпрську компанію.

Передбачено залучення фахівців: місцевий менеджер проекту, асистент місцевого менеджера, інженери-електрики (2), інженери-теплоенергетики (2), юрист в енергетичній галузі. Усі фахівці мають володіти англійською на рівні "Intermediate".

Зміст роботи включатиме: технічні вимоги й експлуатаційні аспекти, умови розмежування енергосистем Молдови та України з енергосистемами Білорусі та Росії, ведення режиму перевантаження, юридичні/регулятивні умови, підготовку експлуатаційної угоди про створення Контрольного блоку у складі енергосистем України та Молдови, адміністрування, інформування та висвітлення діяльності проекту

Ще 0,58 млн гривень виділено на аудит фінансової звітності за проектом. Виконавцем робіт буде ТОВ "УПК-Аудит Лтд". Власниками цієї компанії є Володимир Козленко і Тетяна Лавренова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: