Держцентр зайнятості замовив технологій на 27 мільйонів

П'ятниця, 29 серпня 2014, 09:22

Державний центр зайнятості Мінсоцполітики уклав угоди на послуги у сфері інформаційних технологій на суму 26,72 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з них 25,47 млн гривень виділено на послуги з супроводження Єдиної інформаційно-аналітичної системи Державної служби зайнятості. До кінця року послуги надаватиме ТОВ "БМС Консалтінг".

Надавача послуг обрано без проведення відкритих торгів, за переговорною процедурою.

Реклама:

Замовник послався на те, що майнові права інтелектуальної власності на Єдину інформаційно-аналітичну систему належать "БМС Консалтінг".

Також вказано, що ця приватна фірма була головним виконавцем зі створення системи з 1998 року і надалі виконувала роботи по її модернізації.

Основним власником "БМС Консалтінг" є ТОВ "Монсервен" (99%), що зареєстроване на кіпрську компанію "Перпл Стоун Інвестментс ЛТД", ще 1% зареєстровано на киянина Сергія Савченка, який є директором фірми.

Ще 1,25 млн гривень заплатять ТОВ "МККУ-мережі" за супроводження пакету прикладних програм системи "Кадри Державної служби зайнятості".

Закупівлю аналогічно проведено за переговорною процедурою, оскільки "МККУ-мережі" володіє авторськими правами на систему. Власниками фірми є Віктор Волохов і Георгій Руденко. Раніше до складу засновників також входили Юрій Бєлов і Микола Рябчун.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!