LG випустить "молодіжні" смартфони L Fino і L Bello

Неділя, 24 серпня 2014, 13:44

Компанія LG продемонструвала два нових недорогих смартфона, які повинні зміцнити позиції корейців в бюджетному сегменті.

Про це пишуть "Вести".

L Fino і L Bello позиціонуються як моделі для молодих людей, а також для тих, хто вперше купує "розумний" телефон.

Пристрої отримали впізнаваний дизайн актуальної лінійки LG в стилі флагмана G3.

Реклама:

Як і у старших апаратів в лінійці компанії, клавіші управління розмістилися на задній кришці, під камерою.

 

Працювати смартфони будуть на базі Android 4.4.2, поверх якої встановлений фірмовий інтерфейс корейців UX, який володіє великою кількістю цікавих функцій (наприклад, розблокування постукуванням по екрану).

"Молодша" модель L Fino отримала досить скромні характеристики - 4,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 800 x 480 пікселів (WVGA), чотирьохядерний процесор з частотою 1,2 гігагерца, 1 гігабайт ОЗУ і 4 гігабайти на вбудованому носії (з можливістю розширення за допомоги microSD).

За фотографії відповідає 8-мегапіксельна тилова камера, також присутнє невелике фронтальне "вічко" на 0,3 мегапікселя. Все це живиться від акумулятора на 1900 мАг.

 

LG Bello отримав більш значні характеристики. Пристрій володіє трохи більш просторим 5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 854 x 480 мегапікселів. Процесор в новинці також трохи спритніше - чотирьохядерний, з частотою 1,3 гігагерца.

Є 1 гігабайт оперативної і 8 гігабайт вбудованої пам'яті. Основний модуль камери 8-мегапіксельний, фронтальний модуль - на 1 мегапиксель. Смартфон отримає місткий акумулятор на 2540 мАг.

Пристрої надійдуть у продаж, перш за все, в країнах, що розвиваються. Уже до кінця місяця смартфони повинні з'явитися у продажу в СНД, Азії та Латинській Америці. Точна ціна гаджетів поки що не називається, проте в LG обіцяють, що вони будуть недорогими.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: