Кабмін виділив 9,5 мільярда гривень на забезпечення військових

Четвер, 31 липня 2014, 11:08

Кабінет міністрів виділив 9,494 мільярда гривень для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил.

Про це йдеться в розпорядженні № 678-р від 17 липня, опублікованому на сайті уряду 30 липня.

Зокрема, Міноборони виділено 8,987 млрд гривень, а Головному управлінню розвідки Міноборони - 507,6 млн гривень.

Згідно з розпорядженням, кошти виділені для виплати матеріального забезпечення військовослужбовцям, придбання житла та виплати одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців, матеріально-технічне забезпечення Збройних сил в осінньо-зимовий період.

Реклама:

У тому числі, кошти підуть на забезпечення Збройних сил речовим та медичним майном, паливно-мастильними матеріалами, а також створення, закупівлю, модернізацію та ремонт озброєння, військової та розвідувальної техніки та іншого військового майна.

Крім того, виділені кошти, планується спрямувати на здійснення спеціальних заходів, відновлення непорушних запасів та підготовку казармено-житлового фонду військових містечок в стаціонарних та польових умовах до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Міністерству фінансів доручено забезпечити відповідні видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Міноборони доручено до 31 грудня подати Міністерству економічного розвитку, Мінфіну і Державній казначейській службі звіт про використання виділених коштів.

Як повідомляло агентство, Кабмін пропонує Верховній Раді виділити 9,1 млрд гривень на фінансування задіяних в антитерористичній операції підрозділів.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: