Ebay випускає облігації на 3,5 мільярда доларів

Субота, 26 липня 2014, 14:30

Інтернет-аукціон Ebay випускає облігаційний займ на 3,5 млрд доларів, необхідний компанії для фінансування операційної діяльності компанії, а також розрахунків за короткостроковими зобов'язаннями.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Продаж бондів закриється у понеділок, причому західна преса відзначає, що цей процес йде на тлі того, як компанія обговорює переклад приблизно 9 млрд доларів за межі США.

У квітні цього року Ebay заявила про подібні плани, додавши, що кошти за межами США необхідні їй для реалізації покупок за межами США.

Реклама:

Генеральний директор компанії Джон Донахью минулого тижня під час анонсу квартальних підсумків сказав, що гострої потреби в грошах у Ebay немає, так само як і великих операцій за межами США.

Однак він не виключив, що останні можуть з'явитися. За підсумками другого кварталу компанія показала прибуток у розмірі 676 млн доларів, що на 5,6% вище, ніж роком раніше.

Перший дебетовий транш по облігаціях очікується до погашення в 2017 році, його розмір становить 450 млн доларів, решта виплати - в 2024 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!