ОДА Коломойського витратить 50 мільйонів на очисну техніку

Вівторок, 22 липня 2014, 10:01

Департамент ЖКГ Дніпропетровської облдержадміністрації уклав угоду з ТОВ "Альфатех" на придбання спецтехніки для санітарної очистки територій населених пунктів.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 50,02 мільйона гривень.

Як пише видання, спецтехніку придбають коштом держбюджету. Поставка має відбутися до кінця року.

Реклама:

Усього замовлено 26 комплектів техніки: екскаватор навантажувач з навісним обладнанням (12), фронтальний навантажувач з навісним обладнанням (6), Міні навантажувач з бортовим поворотом з навісним обладнанням (7), автогрейдер (1). Уся техніка має бути новою, що не була раніше в експлуатації. Ціни за одиницю товару не оприлюднені.

При оголошенні тендеру в лютому цього року очікувана вартість закупівлі становила 28 млн грн. Технічна специфікація предмету закупівлі була опублікована у змінах до ДКТ на початку травня. Відтак неможливо з’ясувати, чи змінилося замовлення. Водночас з лютого по липень курс долара зріс з 9 до 12 гривень.

Основним власником ТОВ "Альфатех" є віргінський офшор "Альфатеховерсіз ЛТД", керівником є Ігор Черняк. Ця ж віргінська компанія виступає засновником ряду компаній (ТОВ "ТНП.Ком", ТОВ "ТГ Лунапак"), разом з "Альтус Ассетс", яку пов’язують з мільйонером Вадимом Єрмолаєвим.

Відомо, що до початку липня 2008 року фірмою "Альфатех" напряму володіло ТОВ ВКФ "Укрсельхозпром" Вадима Єрмолаєва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!