Росія обмежує постачання продукції Пирятинського сирзаводу

Вівторок, 29 квітня 2014, 20:02

Управління Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Російської Федерації з 13 травня обмежує поставки до Росії продукції виробництва одного з найбільших українських виробників сиру - Пирятинського сир заводу.

Про це повідомили у прес-службі відомства, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, причиною заборони стало виявлення відомством у сирах підприємства антибіотиків тетрациклінової групи.

Як повідомлялося, раніше Россільгоспнагляд звернувся до Державної ветеринарної і фітосанітарної служби України з пропозицією провести переговори у зв'язку з випадками виявлення антибіотиків, які почастішали, в українській тваринницькій продукції.

Реклама:

7 квітня Росспоживнагляд заборонив ввезення на територію РФ молочної продукції п'яти українських підприємств, у тому числі і "Пирятинського сир заводу".

Пирятинський сирзавод входить до складу одного з найбільших виробників молочної продукції в Україні - до групи "Молочний альянс".

Окрім нього, до групи також входять Баштанський, Городенківський, Згурівський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, Яготинський маслозавод, "Варвамаслосирзавод", компанія "Еталонмолпродукт" і торговий дім "Еталон".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: