Philip Morris скоротив відвантаження сигарет в Україні на 10%

Субота, 19 квітня 2014, 11:15

Philip Morris International Inc., один з найбільших світових виробників тютюнової продукції, в січні-березні 2014 року скоротила відвантаження сигарет в Україні на 9,8% порівняно з аналогічним періодом 2013 року - до 5,1 мільярда штук.

Згідно квартального звіту компанії, падіння відвантажень обумовлене падінням за підсумками першого кварталу загального українського ринку на 6,5% - до 15,2 млрд сигарет.

Посилаючись на дані ACNielsen, PMI повідомила про зниження в лютому цього року порівняно з аналогічним місяцем 2013 року своєї ринкової частки на 0,9 процентних пункту - до 33,1%, що обумовлено ціновою конкуренцією, а також падінням частки брендів Marlboro і Parliament на 0,6 і 0,3 процентних пункту - до 5,1% і 3,1% відповідно.

Зменшення частки ринку частково компенсовано зростанням брендів низькоцінового сегменту: Bond Street і President.

Реклама:

Philip Morris International - один з найбільших світових виробників тютюнових виробів. Компанія випускає сигарети на більш ніж 50 фабриках і продає їх в 160 країнах.

В Україні компанія працює понад 15 років і виробляє продукцію на фабриці в Харківській області. "Філіп Морріс Україна" реалізує на українському ринку, зокрема, такі марки сигарет, Chesterfield, Bond Street, Marlboro, L&M і Parliament.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: