"ОТП Банк" припинить роботу в Криму

Середа, 16 квітня 2014, 18:31

З огляду на неможливість продовжувати подальшу банківську діяльність на території АР Крим, керівництво АТ "ОТП Банк" прийняло рішення з 18 квітня 2014 року припинити діяльність відділень банку в регіоні.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Як зазначається, при прийнятті рішення керівництво ОТП Банку керувалося тим, що продовження діяльності фінансової установи в Криму стало неможливим внаслідок набуття чинності законів Російської Федерації про функціонування фінансової системи на території Криму, виконання яких суперечить чинному законодавству України.

"Як відомо, ОТП Банк до останнього моменту продовжував повноцінне обслуговування клієнтів в Криму. Хочу завірити наших клієнтів, що ми будемо і надалі виконувати всі свої зобов'язання, встановлені договорами і законодавством України, тільки тепер за допомогою відділень, що знаходяться у інших областях України", - заявив Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ "ОТП Банк".

Реклама:

"Останнім операційним днем роботи ОТП Банку в Криму є 17 квітня 2014 року. Після цієї дати клієнти, які не звернулися до кримських відділень з питанням закриття рахунків, можуть продовжити обслуговування в ОТП Банку на тих самих умовах на материковій частині України", - повідомляє прес-служба.

Публічне акціонерне товариство "ОТП Банк" - один з найбільших вітчизняних банків. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: