"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Wizz Air тимчасово скасовує ряд українських рейсів

Середа, 16 квітня 2014, 14:45

Wizz Air Україна вносить зміни в свою маршрутну мережу і потужності у зв'язку зі збереженням низького попиту на авіаподорожі в/з України і девальвацією гривні.

Про це повідомили в прес-службі компанії.

Відкриття львівської бази авіакомпанії, заплановане на 30 квітня, в даний час відкладено до тих пір, поки не нормалізується ринкова ситуація.

Внаслідок цього, тимчасово відкладений запуск 6 нових маршрутів зі Львова до Барселони, Неаполя, Кутаїсі, Тель-Авіву, Риму і Валенсію. Рейси до Дортмунду, Мілану і Венеції будуть виконуватися.

Реклама:

Два рейси із Києва - в Софію і Вільнюс, - а також рейс Харків-Кутаїсі, тимчасово припинені, йдеться у повідомленні.

Представники авіакомпанії вже зв'язуються з пасажирами, які придбали квитки на рейси, виконання яких призупинено. Їм пропонується повне повернення коштів.

"Зараз ми спостерігаємо значний спад попиту подорожі в\з України. Ми сподіваємося, що така ситуація є тимчасовою і ми повернемося до колишніх обсягів, як тільки пасажирський попит відновиться. Зараз ми змушені реагувати на ситуацію зміною нашої маршрутної мережі і скороченням потужностей...", - зазначив генеральний директор Візз Ейр Україна Акош Буш.

За його словами, як тільки в компанії побачать, що попит досягне рівня, достатнього для збільшення потужностей, то буде діяти відповідно.

"Хочу підкреслити, що зміни, про які ми оголошуємо сьогодні, є тимчасовими, і ми маємо намір повернутися до нашого початкового плану розвитку, як тільки це стане можливим", - сказав Буш.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: