Клименко запевняє, що гроші не відмивав і на закордонні рахунки не клав

Вівторок, 15 квітня 2014, 16:15

Колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко запевняє, що не має рахунків за кордоном.

Про це Клименко написав на своїй сторінці в Facebook.

Таким чином він відреагував на рішення ЄС заморозити його рахунки і заборонити йому в'їзд на територію країн-членів.

"Що стосується інформації про заморожування моїх рахунків в ЄС, ще раз підкреслюю: ні в країнах ЄС, ні в яких інших іноземних державах банківських рахунків у мене ніколи не було і немає. Всі мої кошти зберігаються в українських банках і відображені в моїй декларації про доходи", - написав екс-міністр.

Реклама:

Він також повідомив, що йому відомо про підготовку до проведення в Україні розслідування про його причетність до відмивання коштів.

"Я відповідально заявляю, що ні в які "змови з невстановленими особами" не вступав, в "схемах по розтраті українських державних коштів та їх незаконному виведенню за межі України "не брав участі!", - написав Клименко.

Скріншот зі сторінки Клименка в Facebook 

Як повідомлялося, у вівторок ЄС оприлюднив імена чотирьох чиновників з оточення Януковича, які розширили список санкцій.

Таким чином, ЄС заборонив в'їзд і заморозив рахунки віце-прем'єра України Сергія Арбузова, народного депутата Юрія Іванющенка, колишнього голови Міністерства доходів і зборів Олександра Клименка і екс-глави Міністерства палива та енергетики Едуарда Ставицького.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: