"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

LG представила смартфон зі збільшеним екраном. Фото

Субота, 15 лютого 2014, 10:36

Південнокорейська LG Electronics представила новий смартфон G Pro з екраном діагоналлю 5,9 дюйма проти 5,5 дюйма у попередньої моделі в надії здивувати покупців перед виходом нового апарату від конкуруючої Samsung Electronics.

Про це пише Reuters.

У G Pro 2 встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 800 і зовнішній динамік потужністю 1 ват.

Як зазначається,смартфон буде випускатися в білому, чорному і титановому кольорах, судячи з фото, задня кришка буде текстурованою, рамки з боків дисплея складають 3.3 мм.

Реклама:
 

Як раніше повідомляв виробник, смартфон обладнаний 13-мегапіксельною камерою з поліпшеною системою стабілізації зображення OIS + (поєднання оптичної стабілізації OIS і електронної EIS), можливістю знімати відео в дозволі 4K Ultra HD і вести швидкісну зйомку з частотою до 120 кадрів в секунду.

Очікувалося, що смартфон буде представлений пізніше, і зміна часу релізу може бути пов'язана з рішенням Samsung представити нову версію смартфона Galaxy S 24 лютого на виставці Mobile World Congress в Барселоні.

LG Electronics в останні роки покращила продукти і наростила продажі .

Загальносвітові продажі смартфонів LG в 2013 році злетіли на 81% , свідчать дані Strategy Analytics.

Проте, витрати на просування дорогих моделей ось вже другий квартал поспіль виливаються в збиток підрозділу, що займається виробництвом телефонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: