"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фірма, пов'язана із сином Януковича, отримала 153 мільйони за устаткування

Понеділок, 13 січня 2014, 10:18

ДП "Торезантрацит" за результатами тендерів уклало низку угод з ТОВ "Трейдінвестпром" на постачання гірничого устаткування на 153,38 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Більшу частину коштів - 119,49 млн гривень - виділено на лава-комплект для 3-ї східної корінної лави пласта h7 шахти ім. Л.І. Лутугіна.

До складу лава-комплекту у тому числі входить насосна станція та лебідки. Харківська фірма "Плазма" пропонувала цей блок устаткування за 3,21 млн гривень. Однак її пропозиція була відхилена через претензії до наявності усіх довідок.

Реклама:

Відтак перемогу отримав "Трейдінвестпром", який запропонував за це устаткування 5,49 млн гривень. При цьому усе обладнання фірма постачатиме "Торезантрациту" на умовах 100-процентної передплати.

Як пише видання, ТОВ "Трейдінвестпром" Романа Коломойця зі статутним капіталом 1 тис гривень має контактний телефон (062) 338-05-03. Він співпадає з телефоном асоціації ДРФЦ, пов’язаної з оточенням Олександра Януковича.

Фірма почала вигравати тендери у 2012 року і з того часу отримала підряди на 175,08 млн гривень.

Єдиним конкурентом "Трейдінвестпрому" було ТОВ "ТД "Промислові інвестиції" зі статутним капіталом 1 тис гривень, засноване Валентином Горностаєвим.

Ця фірма почала вигравати тендери у жовтні 2013 року і за два місяці отримала підряди на 271,45 млн гривень, усі від "Торезантрациту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!