На покращення інфраструктури "регіоналу" виділили 110 мільйонів

Середа, 25 грудня 2013, 20:07

На розбудову інфраструктури сел Підгірці і Романків Обухівського району Київської області за три роки було проведено тендери на 110 мільйонів гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

За інформацією видання, у жовтні 2013 року ПрАТ "Пересувна механізована колона - 43" отримало підряд вартістю 60,68 млн гривень на реконструкцію  полігону твердих побутових відходів у Підгірцях.

У грудні 2013 року та листопаді 2010 року на ремонт та будівництво нових доріг у Підгірцях було проведено тендери вартістю 20,14 млн гривень і 23,89 млн гривень відповідно. Підряди отримали фірми "Дніпробудсервіс" і "Пересувна механізована колона - 43".

Реклама:

Також зазначається, що наприкінці 2010 року "Пересувна механізована колона - 43" також отримала підряд вартістю 5,29 млн гривень на ремонт доріг у Романкові.

Власницею БК "Дніпробудсервіс" є Наталія Сулима з Вишгорода. До кінця 2012 року директором фірми була Світлана Старцева, яка є членом наглядової ради ПрАТ "Пересувна механізована колона - 43", яким володіє Володимир Степанечко, депутат Вишгородської райради від Партії регіонів.

За даними журналістки Тетяни Чорновіл, на межі сіл Романків і Підгірці зараз будується маєток для міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Через кілька годин після опублікування фотографій з маєтку Захарченка Тетяну Чорновіл було жорстоко побито. Зараз вона у реанімації.

За даними Держархбудінспекції, дружина міністра Людмила Захарченко оформляла на себе дозволи на зведення будинку у селі Романків по вулиці Дубовий гай, 49.

Також у цих селах отримували дозволи на будівництво Ігор Богатирьов та Ірина Кімова, так звуть чоловіка міністра охорони здоров’я  та першу заступницю глави Адміністрації президента України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!