Новорічний ярмарок: "Паспортний сервіс" дарує тури! ®

Понеділок, 2 грудня 2013, 12:02

Новий рік - час казок і чудес. Кожну святкову ніч під бій курантів ми згадуємо свої найпотаємніші мрії. І потім, якщо вони втілюються в реальність, ми радіємо наче діти!

 

З "Паспортним сервісом" і туристичним оператором "TUI Ukraine" кожен, хто мріє зануритися в океан нових вражень і забути про українську зиму, може отримати бажане. Для цього потрібно до 25 грудня 2013 стати клієнтом столичного Центру обслуговування громадян "Паспортний сервіс", який знаходиться за адресою: м. Київ, бул. Т. Шевченка , 27 . Призи - 3 сертифікати на тури від туристичного оператора " TUI Ukraine " - вже чекають на переможців !

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ!

Кожен відвідувач Центру автоматично приймає участь у новорічній акції та може стати щасливим туристом, що оглядає пам'ятки Європи (Австрії, Франції, Чехії, Італії, Польщі, Португалії, Болгарії, Греції, Словаччини, Іспанії, Фінляндії), екзотичних країн (Андорри, Таїланду, Шрі -Ланки, ОАЕ, Індії) або ж Єгипту, Туреччини, Ізраїлю. Щоб піймати удачу за хвіст, достатньо лише прийти в " Паспортний сервіс", оформити документи, загадати бажання або написати листа Діду Морозу .

Реклама:

Тут відвідувачів завжди зустрічають посмішкою і з європейським сервісом. Прийом документів, фотографування та внесення даних до електронної бази становить близько 15-20 хвилин. "Паспортний сервіс" об'єднав декілька етапів процесу під одним дахом.

Тут можна :

- Оформити закордонний паспорт від 627,15 грн.;

- Оформити другий або відразу два закордонного паспорта;

- Оформити дитячий проїзний документ (закордонний паспорт) від 234,70 грн.;

- Вписати дитину в закордонний паспорт батьків;

- Замовити індивідуальне VIP -обслуговування (сюда приходять публічні особи, зірки, політики та інш.)

Прямо в Центрі розташований відділ міграційної служби, працівники якого обробляють і перевіряють всі дані, дають дозвіл на друк закордонних паспортів і безпосередньо видають їх.

Особливістю "Паспортного сервісу" є можливість оформлення закордонного паспорта  незалежно від місця реєстрації громадянина України. Крім того, серед корисних інновацій - ще й корпоративне обслуговування. В Центрі ті, хто за службовим обов'язком пов'язаний з оформленням документів для великих і маленьких груп, нарешті зможуть звільнити частину свого часу і довіритися професіоналам. Для корпоративних клієнтів тут працює VIP -служба (без будь-яких додаткових платежів), а час оформлення документів можна вибрати заздалегідь. Виходить, що подати документи для оформлення закордонного паспорта для групи людей так само просто, як і для однієї людини.

Отже, "Паспортний сервіс" повністю виправдовує свій девіз:"Найвищі стандарти обслуговування за найнижчими цінами!"

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!