"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

LG представляє вигнутий смартфон.Фото

Вівторок, 29 жовтня 2013, 17:59

Сьогодні компанія LG Electronics офіційно представила LG G Flex, вигнутий смартфон, який повторює контур обличчя, - перший пристрій з подібним дизайном на ринку смартфонів.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає "Proit".

За інформацією прес-служби, новинка оснащена зігнутим дисплеєм, акумулятором, а також особливим для користувача інтерфейсом, розробленим спеціально для моделі із зігнутим екраном.

 

Вертикально вигнутий дизайн LG G Flex дозволяє скоротити відстань між ротом користувача і мікрофоном при стандартному захопленні телефону. Вигнутий дизайн також гарантує більш зручний захват пристрою і дозволяє комфортно зберігати смартфон в задній кишені.

Реклама:

Поява LG G Flex стало можливим завдяки успішній співпраці споріднених компаній LG Display і LG Chem. У LG G Flex використовується ультратонкий ультралегкий гнучкий POLED-дисплей і вигнута OLED-панель. Вони виробляються на пластикових підкладках замість скла, що забезпечило можливість реалізації зігнутої форми LG G Flex, а також надійну роботу пристрою.

LG Chem розробила першу в світі вигнуту батарею спеціально для LG G Flex. Вигнута батарея G Flex розроблена за допомогою запатентованої технології Stack & Folding.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: