"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

LG розповіла про "вигнутий" смартфон G Flex. Фото

Понеділок, 28 жовтня 2013, 14:22

Раніше заявлений смартфон LG G Flex отримає 6-дюймовий вигнутий дисплей з роздільною здатністю 720р.

Про це випливає з анонсованих компанією LG Electronics технічних специфікацій, пише CyberSecurity.ru.

Апарат буде важити 177 грам, поставлятися смартфон буде в двох "арках" тому товщина одних моделей становитиме 7,9 мм, інших - 8,7 мм.

Апарат буде працювати на базі найпотужнішого 2,26-гігагерцевого чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800 і підтримувати 2 Гб оперативної пам'яті, також тут буде 13-мегапіксельна камера і досить ємний акумулятор на 3500 мА/годин.

Реклама:

Як і у Samsung Galaxy S4, тут буде режим двох вікон, що дозволить працювати на одному екрані з двома додатками відразу.

 

Крім цього, в LG повідомляють, що реалізували в смартфоні цікавий ефект - залежно від того, яким чином апарат був розблокований, буде змінюватися його робочий стіл, що корисно, коли апарат застосовується для домашнього та робочого використання відразу.

Додатково до цього, LG повідомляє, що апарат буде оснащений особливим покриттям, стійким до подряпин і жирних слідів рук.

У специфікаціях LG нічого не говориться, коли G Flex може з'явитися у світовому продажі, але відомо, що в Кореї компанія запланувала його представити в листопаді.

Нагадаємо, що цього літа LG вже показувала прототипи мобільних гнучких екранів для смартфонів і планшетів, але тоді компанія нічого не повідомляла про конкретні моделі обладнання на їх базі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: