У Митному союзі хочуть почути рішення України до кінця року

Субота, 22 червня 2013, 12:43

Поточний рік стане визначальним для України в ухваленні рішення про участь чи неучасть в Митному союзі Росії, Білорусії і Казахстану.

Про це заявив голова Євразійської економічної комісії Віктор Христенко в інтерв'ю телеканалу "Росія 24", передає "УНІАН".

"Я думаю, що 2013 рік буде вирішальним або таким, що визначає в цій розвилці. Єдине, що точно можна сказати, що визначатися доведеться, тому що в сьогоднішньому світі розраховувати, що ти будеш почутий, можна лише тоді, коли ти є членом якогось угруповання, сильної структури", - сказав Христенко.

Він нагадав, що Україна - одна з країн, якій ще належить зробити свій вибір щодо позиціонування в інтеграційних структурах, зокрема, приєднуватися чи ні до Митного союзу.

Реклама:

Як повідомлялося, 31 травня прем'єр-міністр Микола Азаров і голова Євразійської економічної комісії Віктор Христенко підписали меморандум про поглиблення взаємодії між ЄЕК і Україною.

Меморандум передбачає надання Україні можливості мати представника в ЄЕК і одержати статус спостерігача в Євразійському економічному союзі з 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!