"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новинський обіцяє, що корвет буде готовий через кілька років

Неділя, 16 червня 2013, 10:57

Через кілька років Україна побачить новий, суперсучасний корвет.

Про це заявив президент "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський, передає УНІАН.

За словами командувача ВМС Збройних сил України віце-адмірала Юрія Ільїна, українським військово-морським силам за останній рік вперше вдалося відремонтувати відразу 15 кораблів і судів.

"Минулого року ми поставили в заводський ремонт 15 кораблів і судів. Одразу 4 бойових кораблі вперше за багато років були відремонтовані холдинговим підприємством "Чорноморський суднобудівний завод", який підтримував нашу стратегію. Цього року ми завершили ремонти, розпочаті торік, і основні зусилля зосередили на підтримці (технічній готовності) кораблів, які залучатимуться до участі у міжнародних операціях (міжнародні морські операції з протидії піратству на морі "Океанський щит" і "Аталанта" та антитерористична операція в Середземному морі "Активні зусилля"), - сказав командувач.

Реклама:

"Вважаю, ремонтуючи кораблі і судна, ми разом з вами активно сприяли відновленню військового сегмента судноремонту нашої держави, який до цього часу був дещо знівельований", - зауважив командувач, звертаючись до гендиректора "Чорноморського суднобудівного заводу" Валерія Калашникова і президента "Смарт-Холдингу" Вадима Новинського.

У свою чергу, Новинський заявив, що реалізація програми "Корвет" на "Чорноморському суднобудівному заводі" йде за графіком, "і через кілька років ми побачимо новий, суперсучасний корвет. Цей корабель надійде на озброєння Військово-морських сил України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: