Агрохолдинг Косюка рефінансує єврооблігації на сотні мільйонів

Четвер, 7 березня 2013, 11:05

"Миронівський хлібопродукт" має намір провести рефінансування близько 60% своїх єврооблігацій, випущених в 2010 році на 584,767 млн  доларів з погашенням у 2015 році, що складе близько 350 млн доларів.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням МХП на Лондонській фондовій біржі, 7 березня холдинг готовий викуповувати існуючі облігації номіналом 1 тис доларів за ціною 1,095 тис доларів до 20 березня і за ціною 1,045 тис доларів до 4 квітня, тоді як ціна розміщення нових облігацій буде оголошена 21 березня.

У той же час група відзначає, що викуп облігацій відбудеться у випадку, якщо умови випуску нових облігацій будуть задовільними. В іншому випадку МХП сплатить власникам існуючих бондів, які подали їх на викуп, 5 доларів за кожну 1 тис доларів номінальної вартості.

Реклама:

"Мета тендерної пропозиції - проактивне (випереджаюче) управління та подовження термінів погашення заборгованості компанії шляхом рефінансування частини єврооблігацій новими єврооблігаціями з більш довгими термінами", - йдеться в повідомленні.

Миронівський хлібопродукт "- один з найбільших агропромислових комплексів України. До його складу входять 20 підприємств, розташованих у Київській, Черкаській, Дніпропетровській, Донецькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Херсонській областях та АР Крим.

На сьогодні компанія випускає продукцію під торговельними марками "Наша Ряба" і "Наша Ряба Апетитна" (охолоджена курятина), "Фуа Гра" (делікатесна гусяча печінка), "Сертифікований Ангус "(делікатесна яловичина породи абердин-ангусів)," Легко "(натуральні м'ясні напівфабрикати).

Як відомо, власником агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" є український мільярдер Юрій Косюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: