"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд дружини Тігіпка та інвестори вклали 2,5 мільйона в російський стартап IQcard

Вівторок, 12 березня 2013, 12:06

Фонд дружини Тігіпка спільно з інвесторами вклав 2,5 мільйона в російський стартап IQcard

Фонди TA Venture та Paradigm Investments об'єдналися з вже існуючими інвесторами російського фінансового сервісу IQcard, щоб провести інвестиційний раунд А в розмірі 2,5 млн доларів.

Про це пише AIN.ua.

Як повідомляється, залучені кошти проект пустить на розвиток своєї CRM-системи, реалізацію партнерських програм і розвиток каналів прямих продажів.

Реклама:

IQcard - це компанія, заснована в березні 2012 року як спільний проект Fastlane Ventures і Direct Group. Очолює компанію Катерина Коновалова.

"Компанія займається продажами і обслуговування передплаченої банківської карти IQcard платіжної системи MasterCard статусу Gold без відкриття банківського рахунку. Користувачам пропонуються послуги інтернет-банку, партнерські знижки. Карти приймаються скрізь, де обслуговується MasterCard. Серед партнерів проекту вже є X5 Retail Group, Interflora, Expert Clinics і LeFutur", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за прогнозами голови фонду TA Venture Вікторії Тігіпко, в 2012 році обсяг венчурних інвестицій в українські компанії міг вирости на 50% в порівнянні з результатами 2011 року (близько 50 млн доларів).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!