"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Куди вкласти гроші, аби заробити 100-150% за рік? ®

П'ятниця, 1 березня 2013, 09:20

Куди вкласти гроші, аби заробити до 100-150% за рік? Цим питанням переймаються ті, хто шукає ефективні способи вкладання коштів. Те, що гроші мають працювати, відомо усім. Тільки як цього досягти? Як уникнути усіх ринкових ризиків, забезпечити високу ступінь збереження своїх заощаджень, налагодити стабільність грошових надходжень та, головне, збільшити інвестиційну суму у кільканадцятеро?

Інвестувати у нерухомість? Треба чітко уявляти собі ситуацію на галузевому ринку та прогнозувати вартість нерухомості на кілька років уперед.

Вкласти гроші в акції крупних підприємств? Ризиковано, адже можна не врахувати усі нюанси, недооцінити професіоналізм керуючого органу, та, врешті, "вилетіти в трубу".

Заробити на інвестуванні у коштовні камені? Це швидше спосіб заробітку для справжніх поціновувачів дорогоцінного каміння, а не варіант для швидкого, надійного і регулярного доходу для широкого кола інвесторів з народу.

Реклама:

У якій же сфері вкладені гроші будуть працювати якнайкраще, приносячи чималенькі прибутки? Відповідь одна – з найбільшою віддачею інвестиції працюють на валютному ринку Форекс.

Чому їх прийнято вважати найдоступнішими для широкого загалу? Тому що інвестиції у ПАММ – рахунки Форекс відрізняються наднизьким вхідним порогом. Будь – хто може стати інвестором, лишень маючи у вільному обігу 100$. До того ж, інвестору абсолютно не потрібно опановувати тонкощі торгівлі грішми на валютному ринку, адже керувати його коштами будуть професійні трейдери – управляючі ПАММ – рахунками. Так, вкладені у Форекс кошти не просто зберігаються, як у скарбниці, а працюють. Саме на різниці вартості валют трейдери і заробляють ті славнозвісні 100-150% і більше, про які ми говорили на самому початку.

 Для більшої надійності кожен інвестор за бажанням розподіляє свої гроші поміж кількома управляючими одночасно. Тобто приєднує свій рахунок до їхніх ПАММів (ще більших рахунків, які містять гроші численних інвесторі і власний капітал управляючого). Для більшого розуміння – примітивний приклад. Припустімо, Ви ховаєте гроші вдома. Вам буде спокійніше, якщо частина коштів буде зберігатися у шафі, частина у книжці на полиці, а частина у схованці за картиною. Так само і в справі інвестування. Гарантії безпеки підвищуються, якщо вашими грішми управляє не один трейдер, а сума розподілена між кількома різними, але успішними трейдерами.

Останнім часом, процес інвестування настільки спростили, що навіть обирати цих трейдерів не потрібно. Брокерська компанія сама запропонує Вам на вибір кілька пакетів, складених з  найприбутковіших ПАММ -  рахунків. Такий пакет, або Індекс ПАММ-рахунків, уявляє собою готовий збалансований інвестиційний портфель, інвестиції в який приносять не тільки задоволення, але й гарантований високий прибуток! Кожен Індекс розглядається, як самостійна торгова одиниця зі спільним показником прибутковості. При жодній ситуації Індекс навряд чи покаже збитки, адже усі ПАММ – рахунки, з яких він складається, не можуть одночасно погано завершити торговий період. Тому Індекс завжди показує позитивну доходність.

Це тільки на перший погляд терміни на кшталт "інвестиційний портфель", "Індекс ПАММ – рахунків", "позитивна прибутковість" - можуть здатися чимось недосяжним та надто серйозним. Насправді ж інвестору не має сенсу перейматися термінологією валютного ринку. Варто лишень відкрити рахунок, покласти на нього певну суму та регулярно отримувати свої гарантовані прибутки. Займайтеся своїми справами, дихайте на повні груди, впевнено плануйте свій завтрашній день! А про ваше фінансове благополуччя подбають професійні трейдери такої брокерської компанії як Форекс-Тренд!

По матеріалам http://investbag.com/

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!