АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 22 січня 2013, 08:00

Вівторок, 22 січня

8:00 - акція "Живий ланцюг Соборності", з нагоди Дня Соборності України. Кияни та гості столиці з'єднають два береги Дніпра "живим" ланцюгом.

8:30 - Київська міська організація партії "Батьківщина" утворює живий ланцюг "Юлі - свободу! Україні - волю!", З нагоди Дня Соборності.

9:30 - акція протесту у вигляді театралізованого дійства "Рейдерів і "колядників"- за грати!", яка пройде біля Вищого спеціалізованого суду.

Реклама:

10:00 -  акція "Начепи стрічку" - приєднуйся до святкування Дня Соборності ".

10:00 - президент Віктор Янукович візьме участь у заходах з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

10:00 - засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

10:00 - прес-конференція "Чи повернуть гроші пасажирам за затримки транспорту?".

10:00 - прес-конференція дочки екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко - Євгенії Тимошенко.

11:00 - представники Об'єднаної опозиції "Батьківщина", партії "УДАР" і ВО "Свобода" покладуть квіти до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському з нагоди Дня Соборності.

11:00 - прес-конференція голови правління Комітету виборців України Олександра Черненка "Виборчий кодекс: коли в Україні будуть вибирати по-європейськи?".

11:00 - засідання постійної комісії Київської міськради з питань екологічної політики, на якому буде розглядатися проект землеустрою щодо встановлення і зміни меж Києва.

11:00 - прес-конференція "Обговорення проекту розпорядження Нацкомфінуслуг про навчання працівників, відповідальних за проведення фінмоніторингу".

11:00 - акція протесту профспілок бортпровідників, авіатехніків і пілотів компанії "АероСвіт".

11:25 - Київський апеляційний адміністративний суд розгляне скаргу на дії влади Києва, про заборону мирних мітингів по вул. Інститутській в 2013 році.

12:00 - прес-конференція "Від кого залежить здоров'я тисяч хворих на розсіяний склероз?".

12:00 - прес-конференція президента Федерації футболу України Анатолія Конькова, присвячена відкриттю футбольного сезону 2013.

12:00 - перші відкриті біржові торги з продажу зерна державного інтервенційного фонду за принципом аукціону (конкурентних торгів на збільшення ціни).

12:00 - брифінг в.о. директора Департаменту інформаційної політики Євгена Перебийноса з актуальних питань зовнішньої політики.

12:00 - начальник управління по боротьбі з кіберзлочинністю МВС Максим Литвинов відповість на запитання громадян на прямій телефонній лінії в редакції газети "Аргументи і факти в Україні". Тема заходу "Як захистити свою переписку в Інтернеті?".

13:00 - прес-конференція "Фабрикація кримінальної справи проти Валентина Халецького у зв'язку з його журналістською діяльністю".

13:00 - молодіжне крило партії "УДАР" проведе просвітницьку акцію і флешмоб "Настав час України!" з нагоди Дня Соборності. В акції також візьмуть участь депутати Верховної ради від партії "УДАР".

14:00 - прес-конференція авіакомпанії "Візз Ейр Україна".

14:00 - брифінг в рамках Колегії МОЗ "Організація надання медичної допомоги хворим із серцево-судинним і судинно-мозковими захворюваннями та подальше їх удосконалення".

14:00 - інтернет-конференція депутата Верховної ради (ВО "Батьківщина"), голови парламентського комітету з питань науки і освіти Лілії Гриневич "Актуальні проблеми і складнощі реформування системи вищої освіти в Україні".

14:30 - участь президента Віктора Януковича в урочистих зборах з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

15:00 - брифінг уповноваженого Верховної ради з прав людини Валерії Лутковської за підсумками її візиту в Центральну клінічну лікарню Харкова.

19:30 - дискусія "Чи потрібен Києву мер?", присвячена майбутнім виборам мера і міськради Києва.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!