"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Порошенко наказав заступнику роз’яснити про скасування техумов на пальне

Четвер, 29 березня 2012, 12:05

Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко доручив своєму заступнику – керівнику апарату МЕРТ Володимиру Павленку до 30 березня провести роз’яснювальну роботу щодо ситуації із анулюванням технічних умов виробництва пального.

Про це ідеться у відповідному наказі, копією якого володіє "ЕП".

"Прошу провести брифінг для представників ЗМІ з метою роз’яснення: причин анулювання технічних умов відповідно до наказу Мінекономрозвитку №327 від 15.03.2012 року; наслідків анулювання технічних умов та можливого впливу цих наслідків на ситуацію із постачанням та продажем на оптово-роздрібному ринку нафтопродуктів та автомобільного палива (або відсутність такого впливу)", - ідеться у документі.

 

Реклама:
 

Як повідомлялося, 15 березня 2012 року Мінекономрозвитку затвердило наказ №327, яким призупинило дію ТУ за багатьма нафтопродуктами, які відповідають стандартам ДСТУ 4839:2007 "Бензини автомобільні підвищеної якості" і ДСТУ 4840:2007 "Пальне дизельне підвищеної якості".

Але разом із сумнівними продуктами під заборону підпали і так звані брендовані cорти пального, стверджують експерти ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!