"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович вимагає змiн до закону про банкрутство до 1 квiтня

П'ятниця, 10 лютого 2012, 18:21

Президент Вiктор Янукович доручив Кабiнету мiнiстрiв до 1 квiтня 2012 року розробити й запропонувати Верховнiй радi змiни до нової редакцiї закону "Про вiдновлення платоспроможностi боржника або визнання його банкрутом".

Про це заявила начальник управлiння з питань банкрутства Мiнiстерства юстицiї Людмила Володiна, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Президент поставив уряду термiн подання (законодавчих змiн) до 1 квiтня. Тобто першого квiтня уряд уже має внести (законопроекти) до Верховної ради", - сказала вона.

За словами Володiної, вiдповiдно до президентського доручення, Кабмiн зобов'язав Мiн'юст розробити законодавчi змiни до 1 березня.

Реклама:

Сьогоднi ми працюємо над удосконаленням закону, який iще не застосовуємо, але в якому вже бачимо певнi прогалини. Але ми дуже обмеженi в термiнах", - сказала Володiна.

Як повiдомлялося, 12 сiчня 2012 року Янукович пiдписав нову редакцiю закону "Про вiдновлення платоспроможностi боржника та визнання його банкрутом", ухвалену Верховною радою 22 грудня 2011 року.

Закон встановлює порядок та умови вiдновлення платоспроможностi боржника або визнання його банкрутом, а також застосування лiквiдацiйної процедури з метою повного або часткового задоволення вимог кредиторів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: