В мережі з'явилося відео нападу на власника "Хортиці"

Четвер, 1 грудня 2011, 17:18

Уривки відео із побиттям запорізького бізнесмена, власника ТМ "Хортиця" Євгена Черняка у розважальному центрі "Капіталіст", яке сталося на вихідних, у середу, 30 листопада, з'явилися в мережі Інтернет.

Цього ж дня Черняк подав заяву до міліції, повідомляє "Репортер Запоріжжя".

Подія сталася в "Капіталісті" близько пів на третю ранку в ніч з 26 на 27 листопада, нагадує видання.

За даними різних неофіційних джерел, хтось із відвідувачів закладу побився з Євгеном Черняком, який відпочивав там же. Говорили, що бізнесмен некоректно повівся - йому відповіли.

Реклама:

Через добу після інциденту в одному зі ЗМІ з'явилася перша інформація про подію: мовляв, напали на відомого бізнесмена, є відео, на якому видно, що Євгена Черняка та його охорону били одночасно дев'ять осіб. Також ішлося про те, що Черняку завдали кілька ударів пляшкою по голові.

А ще в цьому ЗМІ озвучувався намір Черняка звернутися в правоохоронні органи з офіційною заявою. Проте, ні цього дня, ні наступного в міліцію бізнесмен чомусь так і не звернувся.

Іще через день у тому ж ЗМІ Черняк зробив гучну заяву про те, що його хотіли вбити. А на відео, мовляв, добре видно, що все було сплановано. Проте, відео, про яке згадувалося вже вдруге, крім бізнесмена не бачив ніхто. Навіть міліція.

Через більше доби після події "РепортерUA" в запорізькому главку міліції, чітко відповіли: "Ніхто із заявою не звертався і досі не звернувся (29 листопада)".

При цьому в міліції факт того, що в "Капіталісті" була бійка, не заперечували.

Як повідомили в ЦГЗ ГУМВС регіону, кримінальна справа порушена за фактом події за статтею "Хуліганство".

"Це все, що за законом могла зробити міліція, не маючи на руках заяви навіть від постраждалої, нібито, сторони. Виклик був, наряд виїжджав, факт зафіксував, справу порушили, почали проводити перевірку. І ось сьогодні, 30 листопада, відео стався нарешті з'явився в мережі. І, чомусь, саме сьогодні вранці Євген Черняк начебто подав заяву в міліцію", - відзначає видання.

За інформацією журналістів, у повному відеозаписі чутні звуки пострілів, про які у своїх заявах постраждалий бізнесмен не згадав.

У деяких ЗМІ з'явилися дані про те, що в ту ніч Черняк дуже сильно образив дівчину та її хлопця, які відпочивали в "Капіталісті".

"Кажуть, що цей хлопець готовий підтвердити слідству, що дійсно вдарив бізнесмена, а дівчина готова передати слова, які бізнесмен сказав перед цим. А ще кажуть, що є свідок і одночасно потерпілий, у якого з грудей була витягнута куля від травматичної зброї, з якого, нібито стріляла в ту ніч охорона бізнесмена. Та й справа, кажуть, може отримати новий поворот", - пише "Репортер Запоріжжя".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!