Червоне Audi від РК "Престиж Хол" отримала білявка! ®

Вівторок, 8 листопада 2011, 10:00 -

27 жовтня в офісі відділу продажів житлового комплексу "Престиж Хол" відбувся розіграш автомобіля Audi А1 серед клієнтів, які придбали нерухомість протягом літа в одній із секцій комплексу.

Старт акції "Купуй квартиру - вигравай авто" був даний ще в травні цього року. Тоді девелопер проекту (ТОВ "А.В.С.") запропонував своїм покупцям перевірити вдачу і оголосив, що при купівлі квартири або офісного приміщення з 1 травня по 26 жовтня кожен отримає шанс на виграш новенького авто Audi А1 від компанії Ауді Центр Віпос.

В останню неділю жовтня до відділу продажів прийшли всі учасники акції.

Особиста присутність претендентів на приз дозволила коректно і прозоро провести розіграш, адже саме вони брали безпосередню участь у відборі фіналістів і власне щасливого переможця.

Реклама:

Незалежним спостерігачем виступав керівник відділу збуту компанії Ауді Центр Віпос Олександр Іванченко. У своїй промові він привітав всіх присутніх з придбанням квартир в респектабельному комплексі, що вже є значним успіхом.

Звернулися до гостей також представники ЖК "Престиж Хол", поінформувавши присутніх про хід будівництва, швидке завершення другої черги і нову спеціальну програму, розроблену спільно девелоперською компанією "А.В.С." і фахівцями "ПриватБанку".

Акредитивна програма для клієнтів ЖК "Престиж Хол" являє собою унікальні гарантії на придбання житла в комплексі.

Кошти клієнта перераховуються не на рахунок забудовника, а розміщуються на спеціальному аккредитивному рахунку в банку і знаходяться там, поки об'єкт не буде зданий в експлуатацію.

Якщо забудовник вчасно виконав умови договору, банк перераховує кошти, а покупець отримує нерухомість. У разі невиконання зобов'язань забудовником, вони автоматично повертаються покупцеві (разом з 11,5% річних).

По завершенні офіційної програми гості стали свідками оголошення головного героя вечора. Переможницею розіграшу стала Олена Ященко. Інші чотири фіналісти отримали втішні призи від партнера акції.

На вечорі новим власникам квартир в ЖК "Престиж Хол" була надана можливість познайомитися із майбутніми сусідами, поспілкуватися із представниками обслуговуючої компанії і навіть домовитися про якісний ремонт "під ключ". Адже зараз для власників житла в ЖК "Престиж Хол" саме час займатися питанням ремонту.

Введення в експлуатацію першої черги комплексу, а це 126 квартир, святкували ще навесні цього року, проте далеко не всі встигли якісно оформити нове житло. А завершення другої черги (136 квартир) заплановано на перший квартал 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: