"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Квартира Ахметова у Лондоні подорожчала на 20%

Вівторок, 19 квітня 2011, 15:26

Найдорожчу квартиру в Лондоні компанія Ріната Ахметова СКМ купила в 2007 році, і з того часу її вартість виросла на 20%.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу СКМ.

Компанія Ахметова в 2006 році прийняла рішення про вхід в сегмент нерухомості, зазначається у повідомленні.

"Протягом 2006-2007 років ми формували портфель об'єктів нерухомості, як в Україні, так і за її межами", - інформує прес-служба.

Реклама:

Основними критеріями при формуванні портфеля були і залишаються: унікальність об'єкта (у тому числі - місце розташування); потенціал для зростання вартості об'єкта.

Об'єкт в Лондоні в комплексі One Hyde Park був придбаний компанією СКМ у 2007 році як портфельна інвестиція, і протягом минулих 4 років демонстрував стабільне зростання вартості на рівні 5% річних навіть під час світової фінансової кризи, коли нерухомість у світі, в тому числі в Україні, знецінювалася.

За прогнозами експертів, зростання вартості цього активу буде тривати протягом наступних кількох років.

"Ми вважаємо інвестицію в лондонський об'єкт дуже успішною, а політику диверсифікації портфеля об'єктів нерухомості - ефективною", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у вівторок британська Financial Times повідомила, що українцем, який придбав за 136 млн. фунтів стерлінгів триповерховий пентхаус в лондонському комплексі One Hyde Park з видом на Гайд-парк, є український мільярдер Ринат Ахметов.

Комплекс One Hyde Park є найдорожчим у Лондоні і нараховує більше 80 квартир.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!