Ахметов і Бойко починають з мільйонних збитків

Середа, 8 вересня 2010, 09:45

ПАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім.Ілліча" за підсумками роботи у серпні поточного року отримало збиток у сумі 37 млн. грн.

Про це повідомив генеральний директор ММК ім.Ілліча Володимир Бойко на розширеній оперативній нараді головних фахівців і керівників структурних підрозділів підприємства, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Причиною негативного фінансового результату стало невиконання запланованих обсягів відвантаження металопродукції.

"Якщо говорити за підсумками серпня, то ми трохи не впоралися із завданнями і, як наслідок, зазнали збитків 37 млн. грн. Якщо б ми виконали завдання з відвантаження, то в нас би було те, що ми намічали - 35-40 млн. грн. позитивного балансу", - сказав Бойко.

Реклама:

Згідно з інформацією прес-центру меткомбіната, загальна фінансова ситуація на метпідприємстві позитивна.

"Ми розплатилися з кредиторами і навіть зуміли допомогти багатьом нашим підрозділам, в тому числі дочірнім - частина з них спрацювала з перевищенням доходів над витратами, як, наприклад, Комсомольське рудоуправління", - наведені в повідомленні слова Бойка.

У той же час "Ілліч-Агро Донбас", "Ілліч-Агро Запоріжжя" та інші підрозділи відпрацювали із збитками.

"Сьогодні ми розробляємо заходи щодо вдосконалення роботи цих підрозділів, а також маємо намір впровадити програми з оптимізації розподілу основної сировини на ММК ім. Ілліча з метою збільшення обсягів виробництва чавуну і сталі", - цитує прес-центр Бойка.

Говорячи про основні завдання, керівник підприємства відзначив, що як і раніше першочергову увагу має бути приділено виконанню поставлених виробничих завдань, зниженню собівартості продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: