"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Вкладникам ПІБу запропонували квартири замість депозитів

Четвер, 6 листопада 2008, 12:26
 

Вкладники "Промінвестбанку" (ПІБ) зможуть використовувати депозитні заощадження для придбання нерухомості в ЗАТ "Національна будівельна компанія" (НСК).

"Якщо клієнт "Промінвестбанку" має розрахунковий рахунок або заощадження, він може перевести необхідну суму на рахунок "НСК" в банку і стати інвестором нерухомості компанії "НСК", - цитує прес-служба будівельної компанії голову правління Павла Степкіна.

Відповідно до повідомлення, переклад грошей з одного рахунка на інший в середині банку - це стандартна операція. Скористатися подібного роду послугою можуть тільки клієнти ПІБу, що мають розрахунковий рахунок або депозит, термін якого підходить до кінця, минув або має формат "до запитання".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі НСК, зокрема, мова йде про можливості купівлі нерухомості в споруджуваних житлових комплексах "Парковий" і "Троєщіна" в Києві.

Реклама:

Агентству уточнили, що житловий комплекс "Парковий" розташовано біля парку "Юність" в центрі Борщагівки в Києві. Житлкомплекс "Троєщіна" розташований на масиві "Троєщіна".

"Компанія НСК продовжує роботу під час кризи, оскільки інвестувала в будівництво власні кошти, а не кредитні. Завдяки цьому зараз НСК має можливість використовувати гроші інвесторів безпосередньо для завершення будівництва, а не для погашення заборгованостей", - відзначається в прес-релізі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: