16 червня 2007

Публікації
Економічна маячня перегонів 2007 (продовження)
За ступенем програмної аморфності пропрезидентські і пропрем'єрські сили є приблизно рівними. Якщо вони насправді займуть перше та друге місця у загальному заліку, то на демократичний блок можуть очікувати серйозні внутрішні потрясіння: навряд чи Ющенко л
Новини
20:11
Заступника гендиректора АЕС схопили на здирництві хабаря
Прокуратура Миколаївської обл. за матеріалами обласного УБОЗ порушила кримінальну справу проти заступника гендиректора Южно-Української АЕС ДП НАЕК "Енергоатом".
19:22
Хлібовиробників, котрі женуться за довгим рублем, перевірять волиняни
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Бондар вважає, що причиною підвищення цін на хліб в області могла стати корпоративна змова хлібовиробників.
18:29
"Шахтар" міняє Вороб'я на Єзерського
Донецький футбольний клуб "Шахтар" придбав за 7,5 млн. грн. захисника дніпропетровського "Дніпра" і національної збірної України Володимира Єзерського.
17:13
Мінпаливенерго допомогло СхідГЗК матеріально
Міністерство палива та енергетики виділило державному підприємству "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" 30 млн. грн. на технічне переоснащення.
16:46
Ан-148 готується до сертифікації в Європі
АНТК ім. Антонова приступив до підготовки до валідації сертифікату типу нового українсько-російського реактивного Ан-148 Європейським агентством авіаційної безпеки (ЕАSA).
16:13
Бізнесменам доведеться платити за житло більше
Зростання цін на житлі бізнес-класу в Києві в 2007 році складе 20-25%, прогнозує заступник директора компанії "Українська Торгова Гільдія" Віталій Бойко.
15:59
Плачкова & К° атакували рейдери
Загальні збори акціонерів ВАТ "Київенергоремонт", заплановані на 15 червня, не відбулися через спробу рейдерського захоплення підприємства невідомими особами.
15:26
Прикордонники ліквідували нафтогін

В Луганській області прикордонники виявили та ліквідували підпільний нафтогін довжиною 50 м.

14:49
Яценюк вибив 5-річні візи в ЄС для журналістів і бізнесменів
Договір України з Європейським Союзом про спрощення візового режиму, який має бути підписаний 18 червня в Люксембурзі, передбачає 5-річні візи для українських журналістів і бізнесменів.