13 червня 2017

Публікації
Спільні простори і тотальне стеження: якими будуть офіси майбутнього
Багаті технологічні компанії будують футуристичні штаб-квартири, які стимулюють працівників до творчості. Які небезпеки криються за новими підходами до роботи?
Run, Войцеху, Run. Чи піде Балчун з "Укрзалізниці"
Найближчим часом може відбутися зміна керівництва "Укрзалізниці". На політичному рівні це питання фактично вирішене. Хто замінить польського менеджера Войцеха Балчуна і чому йому не вдалося закріпитися в Україні?
Колонки

Споживче кредитування: позичальникам — права, банкірам — обов'язки

Новий закон про споживче кредитування розширює права громадян та накладає на фінансові установи ще більше зобов'язань. Чи подешевшають кредити?

Агов, державо! Коли уживане авто нарешті стане доступним?

У парламенті припадають пилом законопроекти, які спрощують імпорт старих авто. Однак депутати не поспішають пересаджувати українців на нормальні машини.
Новини
21:00
OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ
Головні економічні новини за 13 червня.
20:41
Україна і Білорусь інвестують 30 мільйонів доларів в судноплавство
Україна і Білорусь готові інвестувати в реалізацію проекту з відновлення судноплавства по річці Дніпро 30 мільйонів доларів.
20:31
ICU купує "УкрСиб Кепітал Менеджмент"
Фінансова група ICU (Investment Capital Ukraine) досягла угоди про придбання ТОВ КУА "УкрСиб Кепітал Менеджмент", дочірньої компанії Ukrsibbank BNP Paribas Group.
20:08
Власні надходження Пенсійного фонду зросли на 25%
Власні надходження Пенсійного фонду України в січні-травні 2017 року склали 58,6 мільярда гривень, що на 14,5 мільярда гривень, або на 24,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
19:30
ДФС надає розстрочки переважно компаніям Ахметова
Державна фіскальна служба надавала податкову розстрочку у 2017 році переважно компаніям Ахметова.
18:42
Збанкрутілий "Аеросвіт" Коломойського хоче стягнути з Приватбанку 9 мільйонів
Збанкрутіла авіакомпанія Аеросвіт просить Окружний адміністративний суд Києва стягнути з Приватбанку списані в ході націоналізації 6,7 мільйона гривень, 30 тисяч євро та 46,4 тисячі доларів
18:39
Mail.ru Group обходить санкції через офшорну компанію на Кіпрі
Російська компанія Mail.Ru Group, яка володіє соцмережами "ВКонтакте" й "Одноклассники", намагається обійти заборони на діяльність в Україні через офшорну компанію Nessly Holdings Limited, зареєстровану на Кіпрі.
18:15
Долар на міжбанку опустився нижче 26 гривень
13 червня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 17:00 встановилися на рівні 25,99-26,01 гривні за долар
17:57
Міжнародна співпраця принесе Україні 25 мільярдів доларів вже до кінця 2018 року – Гройсман
Україна, співпрацюючи з Міжнародним валютним фондом, Світовим банком, а також іншими міжнародними партнерами, до кінця 2018 року вийде на цифру 25 мільярдів доларів фінансової допомоги.
17:50
Continental вироблятиме автомобільні шини з кульбаб
Німецький концерн Continental презентував довгострокові плани щодо виробництва автомобільної гуми з коренів кульбаби. ФОТО, ВІДЕО
17:21
Аграрний стартап залучив 150 тисяч гривень фінансування
Стартап з Дніпра "Агроярд" переміг у національному конкурсі IT-стартапів Egap Challenge і отримав 150 тисяч гривень на розвиток.
17:10
Україна може посваритися з Євросоюзом через металобрухт
Євросоюз негативно сприйняв подовження Радою дії підвищеного експортного мита на металобрухт
16:44
Україна готова брати участь у формуванні "газового коридору" з Угорщиною і Хорватією
Україна готова долучитися до проекту формування нового газового коридору з Хорватією і Угорщиною, який передбачає використання потужностей LNG-терміналу на хорватському узбережжі.
16:30
Рівень інфляції у Британії зріс до 4-річного максимуму
Рівень інфляції у Великій Британії зріс до найвищого рівня за останні чотири роки на тлі падіння фунта і політичної невизначеності
16:20
У Києві викрили групу шахраїв з екс-працівників "Приватбанку"
У столиці викрили злочинну групу з екс-працівників "Приватбанку", які через фінансові махінації завдали 200 тисяч гривень збитків банку.
16:11
У Пенсійному фонді розказали, хто зможе вийти на пенсію за вислугою років
У разі ухвалення пенсійної реформи в осіб, які на момент набрання чинності відповідного законопроекту матимуть необхідний стаж, право на пенсію за вислугою років не забиратимуть.
16:05
Льовочкін спростовує, що бився з Шуфричем через "Нафтогазвидобування"
Народний депутат Сергій Льовочкін не має жодного відношення до подій навколо компанії "Нафтогазвидобування" та ніколи не обговорював питань, пов'язаних із нею, з будь-ким із колишніх і нинішніх її акціонерів
15:45
Генпрокуратура проводить обшук в "Укрзалізниці"
Генеральна прокуратура України проводить обшук в будівлі ПАТ "Укрзалізниця" для фіксації фактів розкрадання великої суми коштів, що належать компанії
15:23
Білорусь вперше обійшла РФ у поставках зрідженого газу в Україну
У травні в Україну було імпортовано на 51% менше скрапленого газу з Росії, ніж роком раніше, і на 46% менше, ніж у квітні. ІНФОГРАФІКА
15:19
Turkish Airlines і Ryanair можуть відкрити рейси до Миколаєва
Керівництво обласного комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" веде переговори про співпрацю з авіакомпанією Turkish Airlines і ірландським лоукостером Ryanair.
14:55
"Київстару" продовжили ліцензію на зв'язок до 2032 року
НКРЗІ продовжила термін дії ліцензії на радіорелейний зв'язок найбільшого українського оператора мобільного зв'язку "Київстар" до 2032 року.
14:38
НБУ придбав у банків 22 мільйони доларів
Національний банк вийшов на міжбанк з пропозицією купівлі валюти і поповнив золотовалютні резерви на 21,8 мільйона доларів
14:32
Росія має кіберзброю, яка може відключити електроенергію в Європі та США
Росія володіє кіберзброєю, здатною зірвати подачу електроенергії в міста США, вважають американські експерти.
14:22
СБУ проводить обшуки в ТЦ "Гулівер"
Служба безпеки проводить обшуки в одній з компаній офісного центру "Гулівер"
14:05
Метінвест Ахметова профінансує будівництво газопроводу до Авдіївки
Під Донецьком почали екстрене будівництво нової гілки газопроводу для потреб містоутворюючого Авдіївського коксохіму - вартістю близько 60 мільйонів гривень
13:49
Сенат США погодився посилити санкції проти Росії
Американські сенатори хочуть посилити санкції проти Росії через кібератаки під час виборчої кампанії у США, анексію Криму та підтримку Башара Асада у Сирії.
13:45
Трамп анонсував додаткові антидемпінгові мита на імпорт сталі
Президент США Дональд Трамп анонсував "швидке" прийняття закону по боротьбі з демпінговим імпортом сталі і алюмінію в країну
13:26
Росія причетна до хакерських атак на енергосистему України
За даними дослідників, до хакерської атаки на енергосистему України причетна група Sandworm Team, яку неодноразово звинувачували в роботі на російські спецслужби.
13:10
Українців оштрафували на 500 мільйонів за нетверезе водіння
Поліція склала 46 тисяч адміністративних протоколів і оштрафувала громадян на 500 мільйонів гривень за водіння в нетверезому стані з початку поточного року
12:54
Аеропорт Запоріжжя закрили на кілька днів
Аеропорт "Запоріжжя" на 13-14 червня закриють для робіт на злітно-посадковій смузі для усунення зауважень Державіаслужби
12:35
"Укртрансгаз" відкрив митний склад для газових трейдерів
Оператор газотранспортної системи ПАТ "Укртрансгаз" створив на базі 10 газосховищ митний склад, що дозволить трейдерам 1000 днів зберігати природний газ в українських ПСГ без проведення процедури розмитнення
12:18
Київ додатково залучить мільярд на ремонт доріг
Київ залучить на ремонт столичних доріг додатково майже 1 мільярд гривень завдяки надплановим доходах митниці
11:38
Airbus може перенести виробництво з Великобританії через Brexit
Концерн Airbus готовий перенести виробництво нових моделей літаків зі Сполученого Королівства, якщо його вимоги не будуть враховані при Brexit
11:32
У США досягли міжпартійної домовленості щодо нових санкцій проти РФ
Ключові сенатори Республіканської і Демократичної партій досягли згоди щодо нових санкцій проти Москви і вжиття заходів, які допоможуть заблокувати будь-яку спробу президента США послабити обмежувальні заходи.
11:10
Фонд гарантування хоче продати активи банків-банкрутів на 7,3 мільярда
Протягом поточного тижня запланований продаж активів 49 неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються, на загальну суму 7,329 млрд гривень.
10:52
Саудівська Аравія збільшить поставки нафти в США
Саудівська Аравія планує збільшити поставки нафти в США.
10:29
Міжбанк відкрився доларом по 26,03
13 червня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 10:20 встановилися на рівні 26,01-26,03 гривні за долар.
10:07
Активами "Діамантбанку" розпоряджатиметься банк Тігіпка
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб визначив ТАСкомбанк приймаючим активи неплатоспроможного "Діамантбанку".
09:50
Путін заявив, що США хочуть знищити російську економіку
Президент Росії Володимир Путін заявив, що США, можливо, хочуть знищити російську економіку і змінити керівництво країни, щоб в кінцевому підсумку забрати ядерний арсенал РФ.
09:35
Ціна на нафту Brent піднялася вище 48 доларів за барель
Ціни на нафту еталонних марок у вівторок продовжують зростати, хоча інвестори як і раніше скептично ставляться до очікувань, що зусилля ОПЕК+ допоможуть послабити надлишок пального на світовому ринку.
09:15
ДТЕК заперечує свою причетність до "справи Семінського". Готується до суду
Компанія ДТЕК заявляє, що інформація про її причетність до протиправних дій стосовно колишнього голови "Нафтогазвидобування" Олега Семінського є недостовірною.
09:01
Прокуратура заборонила оприлюднювати рішення суду про "кошти Януковича"
Інформація про вирок Краматорського суду про спецконфіскацію 1,5 мільярда доларів екс-президента Віктора Януковича і його оточення відсутня у Єдиному держреєстрі судових рішень на прохання Військової прокуратури.