9 січня 2016

Публікації
Примітивна економіка. Як Україна перетворилася на сировинний придаток
Спроба відновити економіку України через традиційне нарощування експорту цього разу призведе до ще більшої її примітивізації.
Новини
16:01
Китайська компанія представила перший пасажирський робот-квадрокоптер
Китайська компанія "Іхан" представила перший безпілотний квадрокоптер для перевезення одного пасажира
15:30
Експорт литовських товарів до Росії впав майже вдвічі
Експорт литовських товарів у Російську Федерацію в січні-листопаді 2015 року з порівнянні з тим же періодом 2014 року впав на 48,8%
14:21
Panasonic вирішила інвестувати 1,6 мільярда доларів у завод Tesla
Нещодавно японська компанія оголосила про свою готовність інвестувати у будівництво заводу Tesla Gigafactory $1,6 млрд (з необхідних $4-5 млрд)
12:16
Найбагатші люди світу втратили в новому році 194 мільярди доларів
За перший торговельний тиждень 2016 року найбагатші люди світу втратили в сукупності 194 мільярди доларів через зниження китайської економіки і падіння цін на нафту.
10:27
ЕС виділить для України 30 мільйонів євро на гранти
Україна отримає 30 мільйонів євро грантової допомоги від ЄС завдяки продовженню 4 програм прикордонного співробітництва, нещодавно підписаних Міністерством економічного розвитку та торгівлі України з Єврокомісією.
10:20
Скасування віз для України Рада ЄС розгляне в березні або червні
Очільники міністерств закордонних справ країн Євросоюзу розглянуть питання надання безвізового режиму Україні у березні або червні, залежно від швидкості впровадження необхідних для цього реформ.
09:35
Apple зареєструв автомобільні домени
Компанія Apple зареєструвала кілька пов'язаних з автомобілями доменних імен, у тому числі apple.car, apple.cars і apple.auto.
09:09
Китай обмежує продаж доларів - ЗМІ
Китайські банки отримали усне розпорядження від влади обмежити продажу американських доларів компаніям і фізичним особам.